ZÖLD MEGOLDÁSOK, NAGY MEGTAKARÍTÁSOK

Energiatakarékos, környezetbarát világítási, villamossági megoldásokra van szüksége településének - jó áron?

Forduljon hozzánk bizalommal, akár épületek LED-es megvilágítását szeretné kivitelezni, akár parkok, közterek napelemes kandelábereinek beszerzését intézi vagy forgalomkorlátozó eszközökre, energiaközpontokra van szüksége.

Vállaljuk bármilyen speciális igény kielégítését, beszerzünk bármilyen paraméternek megfelelő LED fénycsövet, LED fényforrás, LED panelt, LED falmosót, kültéri LED világító lámpatestet, LED csarnokvilágítást, automatikus és fix forgalomkorlátozó oszlopot, süllyeszthető energiaoszlopot. Megtervezzük az adott helyszín világításigényét és a telepítést is vállaljuk.

Számos referenciával, ajánlással rendelkezünk, több településre szállítottunk már speciális villamossági termékeket. Szeged, Pécs és Győr városának közterein megtalálhatók süllyesztett energiaoszlopaink, a kelenföldi P+R parkoló és a délbudai villamosvonal rekonstrukciója is közreműködésünkkel valósult meg.

​Hívjon minket a  +36 1 770 77 77 -es telefonszámon vagy kattintson a Kapcsolat menüpontra! Személyre szabott, versenyképes ajánlatot készítünk a projektjéhez 24 órán belül.

 

 

Partnereink

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!